Unde am dormit la Bratislava (Slovacia)

Știi momentul acela în care după câteva ore de mers cu mașina, tot ce îți dorești este să vezi camera în care vei fi cazat/ă în următoarele zile?
Cam așa eram noi în 24 decembrie, după 2-300 km și două sandwich-uri de la OMV, începeam să ne dorim să ajungem la hotelul din Bratislava.
Și pentru că eram bine dispuși din cauză că în sfârșit ieșeam din țară, am uitat să intrăm prin Budapesta (voiam să mai pierdem timpul 2-3 ore), așa că am ajuns prea devreme (11:30) la hotel.Pentru cele trei zile pe care urma sa le petrecem in capitala Slovaciei, am ales de pe Booking – Premium Business Hotel Bratislava, iar spre surprinderea noastră, am reușit să facem check-in-ul când am ajuns și nu a fost nevoie sa mai așteptăm până la ora 14:00.
Am luat-o pe zăpăcita mică de la brăduțul așezat lângă recepție (ea deja inspecta teritoriul) și am urcat la al treilea etaj, unde am mai avut parte de o altă surpriză la intrarea în cameră:

Processed with VSCO with au5 preset

Pe masa aflată lângă șifonier, erau așezate pliculețe de ceai și zahăr, un fierbător, fructe, tacâmuri, o carafă cu apă și un borcan cu biscuiți pe care era scris mesajul „Home made cookies for you :-)”.

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Bineînțeles că ne-am bucurat (ca tot românul), iar după ce am savurat cu Jully toți biscuiții, am ieșit la o plimbare prin Bratislava în căutarea Târgului de Crăciun.
Hotelul este Pet Friendly, chiar am mai văzut doi căței și o pisică alături de stăpâni, iar entru animale se percepe o taxă de 15 euro/zi.A7C7C61C-CF6E-40F0-88F1-8975F43B4AFB.JPGAAB711E5-EE12-499A-B7F6-778FF1A2CA5E.JPG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s